Knijperauto man 8x4 tgs 

Ben je op zoek naar een knijperauto voor jouw klus? In ons wagenpark bieden wij een moderne knijperauto aan. Deze knijperauto leent zich perfect voor het laden en lossen van groenafval, steenpuin, grond, zand rijplaten en nog veel meer materialen! Neem gerust contact met ons op over de knijperauto. Wij geven jou graag advies en helpen je verder.

Waarom een knijperauto

Onze knijperauto heeft een autolaadkraan 19tons meter. Dankzij deze autolaadkraan kan de vrachtwagens zichzelf laden en lossen. Hierdoor heb je geen hulp meer nodig  van kranen of shovels, ideaal. De knijperauto heeft een laadvermogen van 18 ton, hiermee kan je zonder problemen zeer grote hoeveelheden materiaal vervoeren. Daarnaast beschikt de kraanwagen over een stenenklem, palletvorken en afdichtkleppen. 

Onze knijperauto wordt vaak ingezet door aannemers in de wegenbouw en in de stad. Hier zijn de ruimtes beperkt. Hierom voldoet onze knijperauto aan hogere veiligheidseisen dan die wettelijk zijn opgelegd. Als Wilschut garanderen we veiligheid van onze machines en chauffeur.

Knijperauto huren

 

Neem gerust CONTACT met ons op voor het huren van onze knijperauto